Kaada ruoka kattilaan ja lämmitä muutama minuutti miedolla lämmöllä sekoittaen silloin tällöin tai kaada purkin sisältö sopivaan astiaan ja lämmitä mikroaaltouunissa 2-3 minuuttia täydellä teholla.
Rasvat: 6,2 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 2,5 g
Hiilihydraatit: 3,6 g
Joista sokerit: 1,9 g
Kuidut: 1,1 g
Proteiinit: 6,9 g
Suola: 1,1 g
Munakääre on nopea ja helppokäyttöinen ruoanvalmistusperusta, joka tarjoaa loputtomasti muunneltavia reseptejä: kääryleet, samossat, gratinit... Tuote on ilman lisäaineita ja valmistettu ulkona kasvatettujen kanojen munista.
Ranskan munat.
Pakkaus: 40 kappaleen laatikot - 110g
Ranskalaiset sianlihasta valmistetut makkarat, luonnolliset suonet, suola, pippuri.
KOKEN NEUVOT:
Valmista niitä herneiden kanssa, et tule katumaan!
Nautin niitä Minervois- tai Corbières-viinin kanssa.
Makkaroista innostuneena päätin valmistaa niitä myös purkissa.
Bigorren mustan sian rillettes korostavat tämän poikkeuksellisen rasvaisen sian Pyreneiltä niin tunnusomaisia makuja, savustetun maun 100% luonnollisesta ja aidosta lihasta.
(Dipteryx Odorata -papu-uute)
Uusin lisäys ruskeiden nuottien uutevalikoimaamme, tonkapapujen uuttamismenetelmämme ovat monimutkaisia ja niiden tavoitteena on välittää mahdollisimman tarkasti se makea, hienovarainen ja kumariininen maku, jota tuoksu- ja aromialan luojat niin kovasti etsivät. Tonkapapujen uutteen yhdistämme täydellisesti vanilja-uuteisiin, joita tuotamme erikoistuotteina.
Liukoisuusmenetelmällä: konkreetteja ja absoluuttisia.
Etyylialkoholin uuttaminen: öljyresiinat ja tonka-uute eri pitoisuuksilla.
Pehmeä uuttaminen etyylialkoholilla: tonkapapujen infuusiot.
Alkoholipohjainen tislaus: tonkapapujen alkoholaatteja.
Nauttikaa yhdessä tästä herkullisesta Jambalaya-tyylisestä kanasta, chorizolla, punaisilla paprikoilla ja chilillä, inspiroituneena parhaista ravintoloista. Huolellisesti valmistettu ranskalaisesta kanasta, tämä resepti on ilman väriaineita, ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.
Nauttikaa yhdessä tästä herkullisesta Rougailista Montbéliard-makkaroiden ja Réunionin L’Oiseau-chilin kanssa. Inspiroituneena parhaista panimoista, tämä resepti on ilman väriaineita, keinotekoisia makuja tai säilöntäaineita.